Haussa 20 uutta kuntaa ja 20 uutta verkkosovellusta.
#20plus20

decorative

Mikä?

20plus20-kampanja haastaa digitaalisia oppimisen palveluja tarjoavat yritykset mukaan varmistamaan turvallinen jatkuvan oppimisen polku peruskoulujen ja lukioiden oppilaille. Mahdollistamme tämän MPASSid-kertakirjautumisen ja sähköisen työpöydän avulla.

Tukenasi on MPASSid-luottamusverkosto, joka kokoaa palveluntuottajat ja koulutuksenjärjestäjät yhteen. MPASSid-yhteensopivilla palveluilla on jo yli 200 000 loppukäyttäjää, ja määrä on jatkuvassa nousussa.

Tuo palvelusi meille, me tarjoamme alustan, loppukäyttäjät ja MPASSid-verkoston edut!

20 uutta kuntaa

Teetkö jo yhteistyötä kuntien kanssa? Ilmianna asiakkaanasi olevia kuntia mukaan MPASSid-verkostoon! Tarjoamme 20 ensimmäisestä uuden kunnan rekisteröinnistä korvauksen edellyttäen, että kunta itse tekee sopimuksen MPASSid-palveluoperaattorin kanssa.

Voit ehdottaa kuntia mukaan Ilmianna kunta -linkin kautta. Yritys saa kertakorvauksena 1250 euroa jokaisesta kunnan liittymiseen johtavasta ilmiannosta. Sama kunta voidaan rekisteröidä vain kerran. Palkkio ei koske kuntia, jotka pilotoivat palvelua.

Luottamusverkostossa jo olevat kunnat löydät täältä

Tätä sivustoa ylläpitää CSC. Sivun kautta kerättäviä tietoja käytetään asiakasviestintään. Evästeiden käsittelyssä noudatetaan CSC:n tietosuojakäytänteitä, jotka löydät täältä.

Ilmianna kunta

20 uutta verkkosovellusta

Etsitkö opetuksessa käytettävälle verkkosovelluksellesi näkyvyyttä ja käyttäjiä peruskouluissa ja toisen asteen oppilaitoksissa?

Tarjoamme 20 nopeimmalle palvelunsa MPASSid-luottamusverkostoon rekisteröivälle yritykselle pedagogisen Kokoa Standard -laatusertifikaatin. Lisäksi saat laajan käyttäjäryhmän tuotteellesi. Voit ilmoittaa palvelusi mukaan Rekisteröi palvelu -linkistä. Tarjous ei koske verkostossa jo mukana olevia palveluja tai niitä, joiden kanssa olemme aloittaneet sopimusneuvottelut.

Luottamusverkostossa jo olevat palvelut näet täältä.

Tätä sivustoa ylläpitää CSC. Sivun kautta kerättäviä tietoja käytetään asiakasviestintään. Evästeiden käsittelyssä noudatetaan CSC:n tietosuojakäytänteitä, jotka löydät täältä.

Rekisteröi palvelu

Hyödyt

MPASSid-luottamusverkoston jäsenyydestä on monenlaista hyötyä. Palveluntarjoaja saa MPASSid:n kautta valmiin kohdeyleisön. Luottamusverkoston piirissä on tällä hetkellä jo yli 200 000 loppukäyttäjää.

Kunnalle verkoston jäsenyys tuo huomattavia etuja. Se säästää rahaa, koska yhden kirjautumisen taktiikka vähentää tietojärjestelmien integrointeja. Lisäksi MPASSid:n käyttöönotto on kunnalle maksutonta. Koulutusta järjestävälle oppilaitokselle hyöty näkyy ajan säästönä ja mahdollisuutena keskittyä tunnusten ja salasanojen sijaan itse opetukseen ja oppimiseen.

Voit lukea lisää MPASSid:sta ja sen hyödyistä eri toimijoille täältä.

Haluatko tietää lisää?

Ota yhteyttä:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.