marras 7, 2019

Kirjautumismäärät jatkavat kasvuaan!

Koulujen syyslomista huolimatta kirjautumisten määrä jatkoi kasvuaan lokakuussa. Julkaisimme syyskuun jälkeen MPASSid-palvelun kirjautumistilastoja käsittelevän uutisen, jossa kerrottiin tunnistautumisia tapahtuneen syyskuussa yli 267 000. Lokakuussa MPASSid:n kautta tunnistauduttiin hieman enemmän, 274 000 kertaa. Vuoden alusta kirjautumisia on lokakuun jälkeen jo lähes 875 000.

Viisi suurinta käyttäjää ovat samat kuin syyskuussa. Parkano on yhä selkeä ykkönen. Valkeakoski nousi lokakuussa neljänneksi suurimmaksi käyttäjäksi ohittaen Kuopion. Valkeakoskella tunnistautumiset kasvoivat syyskuusta lokakuuhun lähes 8000:lla!

Viisi suosituinta MPASSid-yhteensopivaa palvelua ovat yhä SanomaPron oppimateriaalit, itslearning, Desku-työpöytä, Parkano kampus ja Näppistaituri.

Syyskuuhun verrattuna huomattavaa nousua on tehnyt Helsingissä käytettävä OmaStadi-palvelu. OmaStadi on listalla kuudentena, heti Näppistaiturin alla, vaikka vielä syyskuussa sitä löytynyt istalta lainkaan. OmaStadi on palvelu, jossa toteutetaan koko Helsingin kaupungin osallistuva budjetointi ja nuorten RuutiBudjetti. Palvelusta voi lukea lisää täällä. Myös Desku-työpöydän käyttö lisääntyi lokakuussa.

Ei kommentteja

Kommentoi:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.