loka 23, 2019

Hajautettu palvelualusta otettu käyttöön

Palvelun nopeasti kasvaneen käytön myötä MPASSid:n ylläpito on ottanut käyttöön uuden, maantieteellisesti Espooseen ja Kajaaniin hajautetun palvelualustan. Tällä varaudutaan muun muassa siihen, että ylläpitoa voidaan jatkossa tehdä ilman asiakkaalle näkyviä katkoja. 

Ylläpidon näkökulmasta muutos on ollut valtava ja sujui pääosin hyvin. Täysin virheettömästi se ei silti mennyt, vaan valitettavasti Kuuma-ICT-kunnilla (Mäntsälä, Hyvinkää, Kerava ja Järvenpää) sekä Tampereen seutukunnilla esiintyi tiistaina ja keskiviikkona kirjautumisongelmia, jotka saatiin keskiviikkoiltapäivään mennessä korjattua.

Pahoittelemme muutoksesta aiheutuneita häiriöitä.

Editoitu 24.10.2019. Kaikki havaitut viat on korjattu ja palvelun pitäisi nyt toimia kaikilla asiakkailla.

Ei kommentteja

Kommentoi:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.