syys 30, 2019

OKM:n seminaarissa kehitetään perusopetuksen digitalisaation yhteentoimivuutta

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja Opetushallitus kutsuvat kiinnostuneita kaikille avoimeen seminaariin, jossa esitellään keinoja kehittää perusopetuksen digitaalisten oppimisympäristöjen yhteentoimivuutta. Opetushallituksen palveluiden ja oppimisanalytiikan ohella tilaisuudessa tutustutaan MPASSid-ratkaisuun sekä Avoimiin oppimateriaaleihin. 

Marraskuussa järjestettävässä Perusopetuksen digitalisaation yhteentoimivuus -seminaarissa tavoitteena on esitellä opetuksen hallinnonalan tarjoamia, yhteentoimivuutta edesauttavia palveluita sekä sitä, miten oppimisanalytiikka sopii kuvioon. Opetushallituksen palveluista mukana ovat ePerusteet sekä Opintopolku. Opetus- ja kulttuuriministeriön palveluista esitellään MPASSid ja Avoimet oppimateriaalit, joita molempia tuottaa CSC.

Palveluesittelyjen lisäksi tilaisuudessa nostetaan esille, miten yritykset ja muut digitaalisten oppimismateriaalien tai -ympäristöjen parissa toimivat tahot voivat hyödyntää hallinnonalan yleiskäyttöisiä ja digitaalisia palveluita osana omaa toimintaansa. Tavoitteena on keskustella tulevista kehittämistarpeistä ja toiveista liittyen julkishallinnon tarjoamiin palveluihin tai linjauksiin.
Seminaari järjestetään perjantaina 8.11. klo 10–14.30 opetus- ja kulttuuriministeriön tiloissa Helsingissä. Osallistuminen on ilmaista, mutta tilaisuuteen tulee ilmoittautua 1.11. mennessä. Lisää tilaisuudesta voi lukea ministeriön verkkosivuilta.

Ei kommentteja

Kommentoi:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.