syys 19, 2019

MPASSid-yhteensopivien palveluiden määrä kasvaa

Kesäkuussa julkaistussa uutisessa lupasimme panostaa siihen, että MPASSid-yhteensopivat palvelut saisivat enemmän näkyvyyttä. Tavoitteemme on, että luottamusverkostossa mukana oleminen hyödyttäisi palveluita myös siten, että käyttäjät löytäisivät ne aiempaa helpommin. 

Viime viikolla verkkosivuillamme julkaistiin täysin uusi Palvelut-osio, jonne on koottu palvelut, joihin MPASSid:n avulla pääsee kirjautumaan.

Jokaisesta yhteensopivasta palvelusta on kerätty palvelukuvaus sekä verkko-osoite, jonka kautta palvelusta kiinnostunut voi tutustua palveluun ja sen käyttöönotto-ohjeisiin.

Palvelulistauksen avulla MPASSid-tunnistusratkaisua käyttävät opetuksen tai koulutuksen järjestäjät näkevät nopeasti, mitä kaikkea heidän käytettävissään on. Suurin osa yhteensopivista palveluista edellyttää, että niiden kanssaan tehdään käyttöönottosopimus. Teknisestä integraatiosta ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä MPASSid vastaa käyttäjätietojen välityksestä. 

Jatkamme yhteistyötä ja kehittämistä MPASSid-yhteensopivien palveluiden kanssa loppuvuoden aikana tapahtumissa ja teknisen tukemme kautta. Verkkosivujen Palvelut-osiota kehitetään palveluiden lisääntyessä ja sivuston käyttäjien tarpeiden mukaan.

Ei kommentteja

Kommentoi:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.