huhti 5, 2019

MPASSid ITK 2019 -tapahtumassa

Monen muun opetuksen interaktiivisesta tekniikasta kiinnostuneen tai sitä tuottavan kävijän ja palvelun tavoin MPASSid oli mukana Hämeenlinnan Aulangolla järjestetyssä ITK2019-tapahtumassa 20.–22.3.2019. ITK-konferenssi on Suomen suurin digitaalisen koulutuksen ja oppimisen tapahtuma, joka kerää vuosittain yhteen noin kaksi tuhatta kävijää. MPASSid oli tapahtumassa mukana nyt kolmatta kertaa.

Tunnistuspalvelu tunnettiin kävijöiden parissa hyvin, sillä palvelun käyttäjämäärät ovat olleet nopeassa kasvussa syksystä 2018 lähtien. Jo 87 % lukioiden oppilaista ja opettajista sekä 77 % perusopetuksen oppilaista ja opettajista käyttävät MPASSid-kertakirjautumista! Monella osastollamme vierailleella kävijällä oli kertynyt jo omia kokemuksia MPASSid:n käytöstä, joten saimme arvokasta palautetta myös palvelun kehittämiseen.

MPASSid oli tilaisuudessa näytteilleasettajana, jonka lisäksi tekninen projektipäällikkömme Manne Miettinen piti molempina messupäivinä Digikillan isännöimän tietoiskun. Tilaisuudet kokosivat käyttäjiä ja palveluntarjoajia jakamaan omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan MPASSid:n käytöstä ja käyttöönotosta.

Kiitos tapahtumaan osallistuneille ja MPASSid:n osastolla ja tietoiskuissa vierailleille kävijöille!

CSC:ltä tapahtumaan osallistui myös kaksi muuta palvelua. Lue heidän ITK-kuulumisensa tästä.

Ei kommentteja

Kommentoi:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.