touko 16, 2018

Jatkuvan oppimisen kansallinen tunnistuspalvelu siirtyy tuotantoon

Toukokuun 11. päivä 2018 jää historiaan siksi, että silloin Sotkamon kunta allekirjoitti ensimmäisenä koulutuksen järjestäjänä Suomessa MPASSid luottamusverkoston jäsensopimuksen. Pian Sotkamon perään myös Hämeenlinna, Oulainen ja Alavus allekirjoittivat liittymissopimuksen. Kaikki allekirjoitukset tapahtuivat sähköisesti vasta viime viikolla käyttöönotetun sähköisen allekirjoituksen palvelun kautta.

Pilotointi loppuu 30.9.2018

Yli vuoden kestänyt MPASSid pilotointi loppuu 30.9.2018 ja siihen mennessä kaikkien MPASSid-palvelua jatkossa käyttävien osapuolten tulee allekirjoittaa jäsensopimus. Poikkeustapauksissa MPASSid operaattori ja jäsenkandidaatti neuvottelevat siirtymäajasta. Vain sopimuksen allekirjoittamalla voi kansallisen jatkuvan oppimisen tunnistuspalvelua käyttää syyskuun jälkeen.

Käyttöönottoprosessi on kuvattu omalla sivullaan ja sopimus sekä sopimustiivistelmä löytyvät samasta paikasta. Tutustukaa sopimukseen ja ottakaa tarvittaessa yhteyttä. Muussa tapauksessa voidaan “tavata” allekirjoituksen yhteydessä.

Ei kommentteja

Kommentoi:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.