huhti 10, 2018

Nousiainen ja Vihti ottivat käyttöön MPASSid®:n

Vihti ja Nousiainen ovat ottaneet MPASSid®-tunnistusratkaisun käyttöön 9.4.2018. Samalla MPASSid-tunnistusratkaisun piirissä olevien oppilaiden määrä kasvoi liki 5 000 uudella oppilaalla. Nousiainen käytti tuttua Wilma-integraatiota liittymisessään, kun Vihti puolestaan liittyi uudella tavalla Opinsys-järjestelmän kautta.

Vihdille MPASSid-tunnistusratkaisun käyttöönotto oli helppoa ja nopeaa, koska Opinsys on kevään aikana rakentanut integraation MPASSid®-tunnistusratkaisuun. Toki pientä testausta ja viilausta tarvittiin, mutta jatkossa kaikki Opinsysin asiakkaat voivat ottaa MPASSid®-tunnistusratkaisun käyttöön ilmaiseksi ja entistä nopeammin. Alla on kuvattu liittymisprosessi, joka sisältää vain muutaman vaiheen, eikä vaadi liikoja keneltäkään.

Opinsysin asiakkaille käyttöönotto on helppoa ja ilmaista

Opinsysin asiakas ilmoittaa MPASSid-operaattorille (tuki@mpass.fi), että haluaa MPASSid®:n käyttöön siten, että tunnistautumisessa hyödynnetään Opinsysin palvelua. Tämän jälkeen Opinsys aktivoi MPASSid®:n käyttöön ko. asiakkaalle (ei lisäkuluja, kuuluu palveluun). MPASSid-operaattori kytkee tunnistautumisen päälle, jonka jälkeen palvelu on asiakkaan käytettävissä.

Lyhyesti sanottuna, tunnistuspalvelu on otettavissa käyttöön Opinsys asiakkaiden kohdalla parhaimmillaan alle tunnissa.

MPASSid®-tunnistusratkaisu esillä myös ITK 2018 -päivillä

Interaktiivisen demoympäristön julkaisu tapahtuu ITK 2018 -päivillä huhtikuun 12. MPASSid® on tapahtumassa esillä monia reittejä ja teemme yhteistyötä muun muassa Digikillan, eOppimiskeskuksen ja CSC:n kanssa.

Tule tapaamaan tuoteomistajaa (Jarkko Moilanen) ITK 2018 -päivillä opetus-ja kulttuuriministeriön esittelytilassa 329, ota yhteyttä Twitterissä (@kyyberi), soita 050 308 2901 tai laita sähköpostia (jarkko.moilanen@minedu.fi).

Ei kommentteja

Kommentoi:

Opetus- ja kulttuuriministeriö
CSC
Palvelun omistaa opetus- ja kulttuuriministeriö.
Palvelun operaattorina toimii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy.